Goeie week voor Evert Vanneste

SR atleet Evert Vanneste heeft een goeie voorbereidingsweek achter de rug!

 

Dinsdag in Dadizele was hij reeds sterk op dreef, door omstandigheden werd het een 19de plaats, niets verkeerd mee! op 99 deelnemers, maar er zat meer in…

 

Gisteren zaterdag 10/08 stond een criterium over 70 km op het programma te Klerken, een thuiswedstrijd zeg maar, voor de wedstrijd reden we al een 30 km de benen los achter de motor.

Tijdens de wedstrijd was Evert steeds vooraan te vinden en trok op een nijdige helling elke ronde de bende op het lint, thuisrijder Gianni Vermeersch kon wegkomen met een ploegmaat en andere renner, in het peloton was Evert de sterke man, maar kon slechts op een viertal ronden van het einde wegkomen met een buitenlandse renner, in de laatste ronde moest ook zijn metgezel de rol lossen en reed Evert solo als vierde over de meet.

 

Vandaag stond een beloften wedstrijd te Schuiferskapelle bij Tielt op het programma, 109 km, 60 renners en altijd een zware wedstrijd daar in West Vlaanderen! Na enkele ronden trokken 17 renners in de aanval, onze Evert was mee aan boord, na een val bleven nog  15 man vooraan, op het einde vd wedstrijd ging het naar tien man, Evert kon tenslotte afsluiten met een achtste plaats.

Nu rustig verder werken naar de ronde van Oost Vlaanderen die woensdag as start met een proloog in Knesselare.

 

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=654&datum=06/08/2013

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=728&datum=10/08/2013

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=882&datum=11/08/2013