Karakter en discipline sleutel tot succes, een echt verhaal !

Koen Verschaeve is intussen al een ancien bij SharpReady, zoals elke winter komt Koen enkele personal trainingsessies volgen om terug de beenspieren op spanning te brengen en tevens de onderrug te versterken.

 

We beginnen het winteroffensief altijd met een meting om het vet% te berekenen, dit jaar schrok Koen wat heftiger dan normaal, want de nieuwjaar periode met veel lekkers en zoet had hem wat extra ballast bezorgd!

Maar Koen kennende is deze "Nieuwjaarsmeting" net het signaal om er tegen aan te gaan, Koen verwoord dit steevast als "ik had terug een serieuze schop in mijn gat nodig"

 

Elke week vanaf deze eerste meting wilde Koen na de training op de weegschaal, en ja hoor, telkens verminderde het gewicht, Koen had er namelijk een vetverbrandingsoefening bijgenomen om het vet aan te vallen, niet zo spectaculair zou je zeggen, maar wel als je weet dat Koen voor dag en dauw, om 06:00u in de morgen notabene even een halfuurke nuchter gaat losrijden op de rollen, daarna fietst Koen nog effe een half uurke naar het werk.

 

We zijn nu anderhalve maand verder en Koen is maar liefst 4,3 kg pure vetmassa kwijtgespeeld, hij heeft er een weinig spiermassa bij maar verloor echt wel 4,3 kg ballast! Dit is een resultaat die je normaal gezien enkel kan bewerkstelligen door zwaar op dieet te gaan, maar Koen bewijst dat het wel degelijk op een gezonde manier kan.

 

Het is tevens een bewijs dat ons systeem echt wel werkt, en hoe... Toen Koen vele jaren terug aan zijn SR Life Style begon ging de weegschaal spontaan richting 80kg, jaren later wees het wijzerke vlot naar de 60kg, als fervent en fanatiek fietser is dit een zeer interessant gegeven, want de gewrichten hebben veel minder te verduren, ook het hart en longen worden veel minder belast want alles gaat zoveel vlotter met een aanvaardbaar vet percentage en dito geringe vetmassa.

 

SharpReady LifeStyle Forever !