Prestaties van SR atleten Evert Vanneste en Lounes Verschaeve in WK35

Na het BK in Lommel, terug al drie weken geleden nu… kwam Evert Vanneste op woensdag 28/08 aan de start van de Memorial Danny Jonckheere in Gistel, bijna 180 dlns namen deel aan deze interclub over 168 kms.

Pas na twee uur wedstrijd kwam de eerste ontsnapping tot stand, Evert had de boot gemist maar weerde zich in het peloton en slaagde met een kleine groep naar de kop te rijden, bij de samensmelting moest hij even bekomen maar op dit moment kozen 12 renners het hazenpad, deze mannen namen snel een minuut voorsprong en reden voor de zege.

Evert sprintte zich nog naar een 17° plaats in de achtervolgende groep renners en werd daarmee 29ste totaal, 47 renners bereikten de finish niet.

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=290&datum=28/08/2013

 

Op 31/08 reed Evert een koers in Moorslede, 44 renners aan de start van deze wedstrijd voor elites z/contract en beloften.

Het was een nijdige wedstrijd met verschillende pogingen, Evert reed goed en verstandig maar kon net niet meesprinten voor de overwinning en behaalde een 12° plaats.

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=446&datum=31/08/2013

 

SR atleet Lounes Verschaeve was op 31/08 iets verder in Kooigem aan het werk bij de juniores, hier kwamen 39 renners opdagen, Lounes reed sterk en soepel en probeerde in de laatste ronde nog de ontsnapte Dhont Seppe bij te halen die al enkele ronden voorop reed, even leek Lounes er nog naar toe te rijden maar Seppe had nog wat reserve en kon Lounes nog afhouden.

Toch een verdienstelijke en verdiende 2° plaats voor onze Lounes Verschaeve!

http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=884&datum=31/08/2013