De stage belevenissen van Evert en Denny

Woensdag stond er voor Evert een lange training op het programma! De analyse leert ons dat er 180 kms afgelegd werden met 3 collekes tussenin.. na bijna 6u fietsen was Evert tevreden dat hij had doorgebeten, het was moeilijk, lastig maar hij heeft ze in de benen.

Donderdag volstonden een tweetal uurtjes losrijden aan lage hartslag om de afvalstoffen uit de benen te fietsen en de benen soepel te houden.

Vrijdag terug vijf uur op de fiets voor een rit met 2 cols onderweg met eentje van toch 14 km lang, de benen voelden goed aan, dus heeft Evert de vele trainingsuren goed verteerd.

Zaterdag een drietal uren, ongeveer 90 km afgehaspeld grotendeels in de regen, met 1000 hoogtemeters op de teller.

Vandaag is de laatste stagedag, waarschijnlijk wordt er nog een laatste training afgewerkt, want de geplande wedstrijd gaat niet door, later op de dag wordt de terugreis aangevat.

In totaal zal Evert een goeie 850 km in de benen hebben, dit moet volstaan om straks met een goeie conditie en dito motivatie de comptetitie aan te vatten.

 

Onze Denny Lannoo heeft intussen ook niet stilgezeten, Denny heeft al 26u op de fiets doorgebracht.. steeds goed gedoseerd en om de twee dagen werd een rustdag ingelast.

Buiten rijden, houdt Denny zich koest, veel rusten en eten, meer staat er niet op het programma.

Een perfecte stage zeg maar, intussen heeft Denny goed aan zijn nieuwe fiets kunnen wennen. Denny blijft nog enkele dagen in Spanje om Woensdag terug af te reizen.

 

P