Way of Life

Regelmatige bezoekers op de site weten dat ik een hekel heb aan goeie voornemens, gezond leven is gewoon een must, we kunnen de welvaartziekten bijna niet meer bijhouden, zo talrijk worden ze.

 

Al wie het voornemen heeft om te stoppen met roken, minder of gerichter te gaan eten, meer te gaan bewegen of sporten, meer rust in acht te nemen enz, enz…. is dus al decennia verkeerd bezig en gaat vroeg of laat geconfronteerd worden met de gevolgen van ongezond te leven.

 

Hoe vroeger we een gezonde lifestyle hanteren te beter!

 

Smijt die sigaretten zo ver mogelijk weg, eet gericht en gezond en maak een haalbaar bewegingsschema op, want wie momenteel niets van beweging of sport doet kan maar beter rustig opbouwen, indien je met overwicht te fel van start gaat zal je snel een blessure oplopen of fysiek snel afhaken, als je rustig en stap voor stap opbouwt zal je spoedig  de goeie smaak te pakken krijgen, de conditie kan in enkele maanden spectaculair verbeteren, je gewicht zal even snel stabiliseren en de stress zal wegvloeien door de inspanningen en je gezondheid parameters zullen dra de goeie richting uitgaan.

 

Persoonlijk werk ik graag met sportmensen, hoe competitiever en karakter mijn atleten hebben hoe liever ik het heb… maar niets belet me om de niet sporters onder ons ook eens aan te vuren om toch wat meer te bewegen en gezonder door het leven te stappen.

 

P

Tags: