nieuws

New SharpReady Athlete

Begin november 2018 kwam elite renner z/contract John Ross Clauw onze rangen versterken. De voorbereiding naar het nieuwe seizoen toe bestond erin om de juiste balans te zoeken op gebied van training en herstel in combinatie met het aanpassen en op punt zetten van John zijn eetpatroon.

 

De nieuwe SharpReady Sport Agenda 2108 is er!

De nieuwe sportagenda 2018 is een feit en vanaf nu leverbaar, het werd terug een race tegen de klok om alle wijzigingen door te voeren en de proefdruk op te starten.

New SharpReady Team

Even wat toelichting omtrent het reilen en zeilen bij het SharpReady Team.

 

We hebben ons team dit jaar gevoelig kunnen uitbreiden en versterken, Thomas Moerman, Beau Vandevyvere, Jean Vanhaeverbeke en Evelien Taillieu bleven aan boord, maar we konden volgende atleten verwelkomen.

Lastige maar leuke en attractieve koers in Klerken

Zaterdag 12/08/17 stond traditiegewijs het criterium van Klerken op het programma.

 

We kregen spektakel te zien op dit lastige parcours!

SharpReady Atleten op volle toeren

Coach en tevens SharpReady atleet en Vind! renner Evert Vanneste kan nu reeds terugblikken op een mooie comeback!

#SharpReadySportsAgenda 2017

Na vele jaren ervaring en vooral hard werken kan ik met trots de eerste #SharpReadySportsAgenda voorstellen.

 

Sterk weekend van onze SharpReady atleten!

Het werd een mooie week en weekend voor het SharpReady Team !

 

Evert Vanneste (tevens coach van de SharpReady atleten) werd zondag 03/07 nog mooi 12° te Moorslede-Slypskapelle op een zwaar parcours! En dit pas een week na zijn debuut bij de elites z.contract! Donderdag 07/07 werd Evert 15° in het criterium te Poperinge.

SharpReady renners terug in competitie

Evert Vanneste dubuteerde gisteren in Kortemark na een pauze van bijna tien maanden! Evert begon na zijn afscheid in september 2015 terug te voetballen, maar na een knieblessure en intussen verandering van werkgever (en sponsor van wielerteam Vind!) begon het terug te kriebelen, na enkele weken stevig trainen zit Evert al terug in het peloton.

Bedrijfsfitness een must voor uw werknemers !

Verleden week vrijdag 22/04 werd ik verwacht bij Accountants Alaska Brugge voor twee korte  fitness sessies, zeg maar bedrijfs fitness!

Pages