1ste #raceday voor de drie SharpReady atleten!

Vandaag 05/03/16 kwamen onze 3 SR atleten aan de start te Geluwe Wervik, 109 renners beloften en elite's zonder contract maakten hun opwachting voor een koers van 16 ronden van ongeveer 7 km, een dikke 110 km totaal.We kregen een mooi lenteweertje niet teveel wind en een weinig technisch parcours! Ideaal voor een eerste wedstrijd dus...

 

Er werd snel gereden maar het slot werd op de deur gehouden, buiten enkele schermutselingen bleef alles bijeen, het was wachten tot enkele ronden van het einde toen 9 renners ervandoor gingen, deze negen mochten sprinten voor de zege, onze mannen werden op een kleine minuut respectievelijk 40ste (Thomas) 42ste (Edwar) en Dries eindigde op plaats 54.

 

Edwar zagen we regelmatig op de voorposten en was niet onder de indruk van de "grote jongens" veelbelovend voor zijn debuut! Dit smaakt naar meer.

 

Dries wil er later op het seizoen echt staan maar reed wel makkelijk mee en voelt progressie in vergelijking met zijn debuut vorig jaar.

 

Thomas werd dus op plaats 40 afgevlagt, dit is wel zeer opmerkelijk, zeker als je weet dat Thomas op het eind van vorig seizoen met moeite 2 ronden kon aanklampen om er dan onverbiddelijk af te ketsen, amper 5 maanden later, na een perfecte winter, met veel powersessies, gericht voedingsbeleid en alle trainingen trouw en secuur opgevolgd is Thomas terug onder de mensen, op een parcours die niet echt het zijne was kon hij mooi volgen en zat er op het einde nog jus in de benen. Dit belooft veel goeds, als we straks op meer geschikt terrein gaan koersen...

 


http://uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=613&datum=05/03/2016

  

P