Bedrijfsfitness een must voor uw werknemers !

Verleden week vrijdag 22/04 werd ik verwacht bij Accountants Alaska Brugge voor twee korte  fitness sessies, zeg maar bedrijfs fitness!

 

Tussen de burelen en de boeken in kon ik de medewerkers van Alaska Brugge wat oefeningen aanleren om op een veilige manier de meest belaste spieren te trainen en te ontspannen. Vooral de onderrugspieren en nekspieren kregen onze aandacht, zeker kantoor werknemers die lenig en soepel zijn en sterke onderrug, nek en buikspieren hebben zullen hier baat bij hebben, zeker als je weet dat meer dan de helft van de Belgische bevolking met onderrug pijn kampt verdient dit meer dan onze aandacht!

 

Ik zou dan ook een pleidooi willen houden voor personal training! Via een bedrijfstraining van slechts een 30 tal minuten kan je een vijftal mensen de juiste oefeningen aanleren.

Want daar knelt het schoentje, als je de oefeningen niet goed uitvoerd dan heeft het weinig zin, een professionele trainer die de oefeningen aan een beperkt aantal mensen aanleert is een must.

 

Een zeer kleine investering voor een bedrijf kan ervoor zorgen dat hun mensen fitter, gezonder en sterker worden, eens zij de smaak van een dagelijkse portie beweging en training te pakken hebben zal dit het bedrijf ten goede komen, want een fitte werknemer heeft minder last van stress en zal minder snel ziek worden.

 

Daarom roep ik de Brugse bedrijfslijders op tot actie, boek nu een bedrijfs fitness sessie voor de mensen die dit willen natuurlijk, indien er ruimte aanwezig is kan dit zelf tijdens de middag pauze gebeuren.

 

Maar ook de werknemers zelf kunnen een sessie boeken, die kan makkelijk doorgaan op het grasplein naast de parking van het tillegembos bijvoorbeeld, enkel wat droog weer en een portie motivatie volstaan.

 

 

 

Paul Hoornaert

Personal Trainer