De nieuwe SharpReady Sport Agenda 2108 is er!

De nieuwe sportagenda 2018 is een feit en vanaf nu leverbaar, het werd terug een race tegen de klok om alle wijzigingen door te voeren en de proefdruk op te starten.

De agenda is dit jaar iets compacter, ik heb gekozen voor 2 dagen op één pagina, daardoor is het boek iets dunner en handiger geworden.


De agenda is aan een derde jaargang toe, persoonlijk kan ik deze sport agenda niet meer missen, het is mijn sportieve bijbel die nooit ver uit de buurt is, het is een blijvende motivatie om je volume en doelstellingen te halen, week na week, maand op maand.


Naar het einde van het jaar is het nog zo leuk om eens te vergelijken met het vorig jaar of voorbije jaren en begint het al te kriebelen om straks terug hetzelfde of misschien wel beter te doen, zeker voor mensen die gewoon iets fitter of gezonder willen gaan leven is deze agenda van goudwaarde!


Een jonge atleet kan met de agenda voor structuur zorgen in zijn leven, en bewust worden van de belangrijke zaken zoals rust, voeding en gerichte training.


Maar ook de fanatieke of competitieve sporter heeft er alle baat bij om zo gestructureerd mogelijk te leven, het is pas met een evenwichtige levensstijl mogelijk om je beste conditie en goeie gezondheid te vinden en vast te houden.De agenda kan je bestellen door een mailtje te sturen naar info@sharpready.com de agenda kost 25,50 euro, we kunnen er ook eentje opsturen natuurlijk.


Alvast aan iedereen een sprankelend, gezond en vooral sportief 2018 toegewenst!
Paul Hoornaert