Kattekoers Ieper 10.03.2013

De voorspelde weersomstandigheden waren verre van ideaal voor Evert, koud en nat… toch was onze SR renner super gemotiveerd om iets te tonen vandaag.

Helaas, Evert probeerde vroeg in de wedstrijd weg te komen, maar dit ging niet door, Evert verzeilde te ver in het peloton en voelde snel dat het zijn dag niet ging worden.

Na de eerste doortocht op de kemmel zat hij in het achterste gedeelte van het peloton, alhoewel het peloton de vluchters nog in het vizier had, bij de tweede doortocht op de kemmel zagen we Evert niet maar passeren, iets later pikten we hem op en brachten hem naar warmere en drogere oorden.

De ploeg had slechts drie renners aan de finish en was not amused want kon slechts twee beloften in het klassement plaatsen, en dat is er eentje te weinig voor een gunstige ranking en positie van de ploegwagen in de volgende Top Competitie wedstrijd.

Het werd een veldslag daar in Ieper en omgeving,  slechts een honderd renners van de 195 gestarte renners bereikten uiteindelijk de finish !