Mooie training sessie met Brahim

Mijn vrouwke zag op twitter dat Brahim acte de presence deed bij Saturn in Brugge, eventjes gedacht dit is vreemd, maar net toen ging Brahim aan de lijn of ik een trainingssessie tegen half zeven zag zitten… dat moest kunnen natuurlijk.

’s middags naar de koers in Kruiseke te Wervik, een goeie zeven km gewandeld daar op het parcours en tegen zessen waren we terug thuis, Brahim stond al te wachten.

Het was van de cd release 1984 op 23.02.13 geleden dat we elkaar zagen en nog veel langer dat we nog samen konden trainen, Brahim had wat onderhoudend getraind maar was zeker niet in shape!

We hebben toch een mooie sessie kunnen afwerken, eerst werd het bovenlichaam goed opgewarmd met wat basis borstoefeningen en op het einde wat isoleer oefeningen.

Daarna werd de schouderpartij geviseerd, die intussen mooi opgewarmd was!

Vervolgens een pittige biceps training waarin het niveau toch serieus werd opgevoerd om tenslotte af te sluiten met de triceps, maar dit was er al iets te veel aan voor Brahim die dan al behoorlijk wat decibels produceerde ; ))

Na deze flinke sessie kregen we nog enkele gesigneerde posters en ander promotie materiaal en weg was onze moat, richting binnenland…