New SharpReady Team

Even wat toelichting omtrent het reilen en zeilen bij het SharpReady Team.

 

We hebben ons team dit jaar gevoelig kunnen uitbreiden en versterken, Thomas Moerman, Beau Vandevyvere, Jean Vanhaeverbeke en Evelien Taillieu bleven aan boord, maar we konden volgende atleten verwelkomen.

Wannes Debuysere, belofte wielrenner. (GAVERZICHT)

Gauthier Vandevyvere, belofte wielrenner. (HOME SOLUTION - ANMAPA - SOENENS CYCLING TEAM 2018)

Justin Maelegheer, belofte wielrenner. (VIND! CYCLING PROJECT)

 

Wannes en Gauthier konden terugblikken op een regelmatig en sterk seizoen met enkele mooie uitschieters, ze beschikken allebei over flink wat vermogen! Beiden konden op het PK te Ledegem top 10 rijden (Wannes 7° en Gauthier 9°)

Het zijn mannen waarmee je naar de oorlog kan, Evert en mezelf zijn dan ook bijzonder opgetogen en ambitieus om deze twee krachtige atleten verder te helpen in hun steile ambities en doelstellingen.

 

Justin Maelegheer had een kwakkel jaar achter de rug, deels omwille van een verstoorde voorbereiding door kwaaltjes en blessures kwam Justin niet goed uit de verf dit seizoen.

In de jeugdcategorieën kon Justin regelmatig scoren vooral door een sterke eindsprint, er is zeker potentieel bij deze atletische jongen, we geloven in Justin en zullen hem helpen klaarstomen voor het nieuwe seizoen.

 

Onze veldrijders Jean en Evelien zijn intussen volop aan het crossen, Jean & Evelien staan intussen nog wat scherper en komen steeds dichter bij de top 5 aanleunen in hun categorie. Beiden kunnen zeker nog een stuk sneller en sterker worden!

Dit sportief koppel volgt onze schema’s en adviezen tot in de puntjes, met resultaat en al zijn ze niet meer piepjong, Jean en Evelien blaken van ambitie!

 

Thomas Moerman heeft na een wat wisselvallig seizoen een lange rustperiode ingelast maar is na slecht enkele weken training al terug op niveau, we verwachten veel van Thomas volgend jaar, want eind augustus zorgde Thomas voor enkele mooie resultaten die aantonen dat er wel degelijk nog veel progressie mogelijk is.

 

Beau Vandevyvere had het knap lastig dit seizoen, naar het eind van de competitie periode kwam Beau dan toch piepen, in de kermiskoers te Marke op 26 augustus zagen we Beau constant op de barricades en in het verweer! Op dit moment zijn we goed bezig om Beau met wat meer pk's onder de kap en een sterke fundatie straks mee te zien strijden van bij de start in de competitie volgend jaar.

 

Ook coach Evert is al volop met de opbouwfase bezig, Evert reed een regelmatig seizoen en kon zelfs éénmaal winnen in Kortemark, we kunnen dus wel stellen dat Evert stilaan een sterke wegkapitein wordt, misschien krijgen we weleens een SharpReady coalitie op kop in een wedstrijd, waarom niet?!

 

We hebben op dit moment een zeer mooi team en werken geduldig maar met volle goesting en ambitie verder om iedereen straks met een brede basis het nieuwe jaar te laten inrijden.

 

Ps    De gloednieuwe SharpReady Sports Agenda Editie 2018 is momenteel in druk, we zijn dus in blijde verwachting om deze aan u voor te stellen! 

 

Paul & Evert.