Pittem 07.04.13 LBL 13.04.13

Evert wou in Pittem starten om toch wat competitie in de benen te hebben na de tegenslag in de eerste rit vd Gaverstreek 2 daagse.

Er kwamen iets meer dan 100 belofte renners opdagen in Pittem, Evert bleef steeds in de voorwacht van het peloton maar meer zat er niet in.

Zijn linker oog zit intussen goed blauw en waarschijnlijk had hij een lichte hersenschudding opgelopen, want regelmatig wat hoofdpijn en geen goed gevoel…

 

Dinsdag stond Evert aan de start van het PK tijdrijden in Ruddervoorde, Evert reed zeker niet slecht voor zijn doen, maar op een vlakke omloop kon Evert geen toptijden realiseren en was nadien wel redelijk ontgoogeld, tijdrijden is specialisten werk, en met de gebeurtenissen van de afgelopen week kan je moeilijk over een ideale voorbereiding spreken!

 

Persoonlijk zou ik nooit gestart hebben maar soit, chapeau dat hij de uitdaging aannam, maar vanaf nu gaan we ons toch specifiek gaan voorbereiden om Evert zijn sterke punten nog wat beter te laten renderen in koers.

 

Morgen staat Evert aan de start van Luik-Bastenaken-Luik voor beloften tot 23 jaar, een topwedstrijd met renners uit vele werelddelen!

Het wordt een zware wedstrijd over meer dan 180 km, het was niet de beste voorbereiding maar we duimen toch voor Evert morgen.

Op DirectVelo.be kan je de wedstrijd life volgen!