Seizoenstart

We begonnen het seizoen met een valse noot, Gent-Staden, waar we ons toch op voorbereid hadden werd afgelast wegens het gure winterweer !

Zo werd het seizoen voor onze SR renner Evert Vanneste in gang geschoten te Ichtegem, Evert was er klaar voor, een zorgeloze winter, meer trainingsuren, een goeie zuiderse stage en goeie testen, m.a.w. Evert heeft niet stilgezeten de laatste maanden.

Ichtegem was echter een valse start, Evert kwam ongelukkig ten val en moest voor de beruchte steenstraat al in de achtervolging, dit lukte wonderwel, na een km op de stenen had Evert zich terug in het peloton genesteld ! Helaas reed hij lek op de laatste strook van de steenstraat, terug in de achtervolging dus, maar vooraan werd de koers opengebroken op de steenstraat en was het kalf verdronken, opgave en een deukje in het moreel.

Evert was reeds geselecteerd voor de kattekoers, na overleg met de ploegleiding werd geopteerd om Evert te laten koersen op woensdag ipv een ploegtraining op het parcours van de kattekoers.