SharpReady Atleten op volle toeren

Coach en tevens SharpReady atleet en Vind! renner Evert Vanneste kan nu reeds terugblikken op een mooie comeback! Op een loodzwaar parcours in Slypskapelle werd Evert begin juli al mooi 12°, in Poperinge liet hij een 15° plaats noteren, te Menen een 11° plaats, in Ingemunster halfweg juli werd Evert 27ste op 150 renners, in Boezinge werd Evert 11° en eind juli werd het een 8ste plaats op 80 deelnemers in Torhout. Gisteren tenslotte werd Evert 8ste te Klerken op een lastig parcours.

Vind! renner Thomas Moerman rijdt tegenwoordig relatief makkelijk zijn koersen uit, deze doelstelling is wat achterhaald want we willen zo langzamerhand wat resultaten zien, en soms lukt dit ook! Ik herinner me een sterke koers te Pittem op 09/07, in een echte bakoven kwam Thomas aanvankelijk moeilijk in zijn ritme, maar gaandeweg kwam hij in de koers en kon afsluiten op een 24ste plaats (56 renners) In het criterium van "zijn" Menen reed Thomas een goeie wedstrijd maar werd slechts 19°, hier had Thomas een beter resultaat verdiend. Op 23/07 werd Thomas 28ste op 57 renners in Lichtervelde. Zaterdag 13/08 werd Thomas mooi 19° op 36 renners in Klerken, na een moeilijk moment halfweg koers kon Thomas zich herpakken en reed nog een mooie finale.

Dovy renner Edwar Houpline reed het ganse voorjaar achter de feiten aan, we deden er alles aan om Edwar te sturen en te motiveren, maar de grote stap naar de beloften was nog te groot en Edwar werd keer op keer vroegtijdig gelost, de kentering kwam er in Oost Nieuwkerke (10/07) Edwar werd er 35ste op 72 deelnemers, in Beitem werd Edwar 43ste, maar wat Edwar verleden week woensdag 10/08 in Beernem liet zien was uitzonderlijk! Edwar werd er 7° in een massasprint en bewijst daar zijn groot atletisch vermogen en krachtontwikkeling als hij kan me sprinten. Afgelopen vrijdag 12/08 werd Edwar 53ste op 73 maar toonde voor het eerst dit jaar weerbaarheid, na een uur verloor Edwar even voeling met het peloton maar kwam terug en kon nog een uur mee koersen!

Gisteren in Meulebeke tenslotte werd Edwar 24ste op 43 renners, door een foute inschatting kwam Edwar in de problemen, anders zat er terug een mooi resultaat in! Hopelijk kan Edwar deze lijn doortrekken en straks met een goed gevoel de winter induiken.

Dries Pollet kwam maanden terug ongelukkig ten val op het PK, na een lange rustperiode wegens aanslepende klachten van duizeligheid en hoofdpijn kon Dries in juli de training voorzichtig hervatten, enkele weken ging dit goed en begon Dries voorzichtig plannen te maken om terug te koersen. Maar enkele weken terugkwam er een terugval en moest Dries de training terug staken, na een rustperiode probeert hij nu terug rustig te hervatten. We weten dat dit een zware beproeving is voor Dries, maar hij komt vast en zeker terug op niveau, en wij weten intussen hoeveel potentieel en kracht deze jongen uitstraalt!

Intussen heten we twee nieuwe SharpReady atleten welkom! Jean Vanhaeverbeke master wielrenner (atb en cyclocross) en zijn vrouw Evelien Taillieu eveneens een atb en cyclocross renster. Deze nieuwe SR aanwinsten zijn niet piepjong meer maar zijn enorm gemotiveerd, na enkele weken gewenning aan hun nieuwe SharpReady Lifestyle zijn de resultaten nu al merkbaar! We kijken dan ook reikhalzend uit naar hun vorderingen en resultaten later dit jaar en volgend jaar.