SharpReady atleten sluiten hun voorbereiding af in warmere oorden

SharpReady atleet Lounes Verschaeve is deze week vertrokken met zijn nieuwe ploeg Gaverzicht naar het milde Benidorm om de laatste fase van de voorbereiding af te ronden.

De eerste dagen heeft Lounes goed afgewerkt, hij voelde zich goed, zeker bergop draaiden de benen soepel, dit was te verwachten na een winter die er geen was, en waarin Lounes alle trainingen kon afwerken.

 

Het vetpercentage ging mee met de opkomende vorm gestaag naar beneden en Lounes kan zo met weinig ballast deze stage beleven.

Binnen enkele weken maakt hij zijn debuut bij de beloften en elites zc, en weten we of de benen effectief al op niveau zijn.

 

Onze Koen Verschaeve (nonkel van Lounes) zit ook al strak in het (fiets) pak en rijdt met zijn vingers in de neusgaten door de mtb winter crossen, de zeer lage hartslagen gemiddelde laten ook bij Koen het beste verhopen om straks enkele koerskes en klassieke toertochten af te werken!

 

De Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race ea moois staan op het programma, Koen is na enkele SharpReady jaren een mooi uitgebalanceerde atleet aan het worden, een dikke proficiat voor deze full time werkende gezinsman uit Ruddervoorde.

 

Evert Vanneste gaat dit jaar als elite zc aan het werk, Evert vertrok vandaag naar Spanje om zijn voorbereiding af te werken.

Ook Evert die nog steeds hoge studies combineert met wielrennen (en met succes want net voor zijn afreis hoorde hij dat zijn examens terug een voltreffer waren) had een zorgloze winter voorbereiding en kan in Spanje de scherpe kantjes eraf rijden...

 

Voor Evert is Gent-Staden de eerste grote afspraak en thuiswedstrijd.