SharpReady renners terug in competitie

Evert Vanneste dubuteerde gisteren in Kortemark na een pauze van bijna tien maanden! Evert begon na zijn afscheid in september 2015 terug te voetballen, maar na een knieblessure en intussen verandering van werkgever (en sponsor van wielerteam Vind!) begon het terug te kriebelen, na enkele weken stevig trainen zit Evert al terug in het peloton.

In Kortemark kon hij meteen uitrijden en kwam hij als 53ste over de finish lijn. Met een bezetting van 113 renners en 25 opgevers niet direct een slecht prestatie.

 

Thomas Moerman begon verleden week na een rust en examenperiode in Geluwe aan de start en kon ook meteen uitrijden en een mooie 26ste plaats optekenen.

In Kortemark had Thomas een hapering en moest afhaken, vandaag in Moorslede kon hij een 30ste plaats behalen tussen de plens en hagelbuien in.

 

Edwar Houpline kwam aan de start te Oostrozebeke, direct na de start werden de renners getrakteerd op een heus onweer met alles erop en eraan, Edwar kon wel lang standhouden en werd 24ste.

Dit is een serieuze opsteker en moet hem de nodige motivatie geven om er vol voor te gaan de volgende twee maanden.

 

 

Dries Pollet is nog steeds herstellend na een val op het PK enkele maanden geleden intussen, we blijven hopen en duimen dat Dries snel de training kan hervatten en zijn plaats in het peloton terug kan opeisen.