Sterk weekend van onze SharpReady atleten!

Het werd een mooie week en weekend voor het SharpReady Team !

 

Evert Vanneste (tevens coach van de SharpReady atleten) werd zondag 03/07 nog mooi 12° te Moorslede-Slypskapelle op een zwaar parcours! En dit pas een week na zijn debuut bij de elites z.contract! Donderdag 07/07 werd Evert 15° in het criterium te Poperinge.

 

Onze gasten deden het ook schitterend dit weekend,

Dries Pollet kan eindelijk terug voorzichtig beginnen trainen na de gevolgen van zijn hersencontusie opgelopen bij een val op het PK twee maanden terug. Dit is schitterend nieuws voor Dries zelf en ook voor zijn familie en sympathisanten! Ook wij zijn zeer tevreden dat Dries terug wat betere vooruitzichten heeft. 

 

Thomas Moerman reed een sterke wedstrijd zaterdag 09/07 te Pittem, op een lastig parcours en onder een loden zon werd Thomas 24ste, vandaag reed Thomas tussen de elites z.contract naar plaats 41, een sterke prestatie als je weet dat er 118 renners aan de start stonden!

Thomas begint beetje per beetje zijn plaats op te eisen in het peloton.

 

En dan hebben we Edwar Houpline, Edwar koerste zich vandaag naar een 35ste plaats in Oostnieuwkerke, 72 renners aan de start en 26 opgevers! Dit zegt genoeg over de zware koersomstandigheden vandaag.

We zijn bijzonder blij met deze prestatie van Edwar, als hij zijn trainingsregime kan aanhouden gaan we nog mooie dingen zien van deze sterke atleet!