Mensen die Sportief en Gezond door het leven willen gaan

Sportieve mensen die iets meer geïnformeerd willen worden omtrent een gezonde lifestyle

 

Een bepaalde categorie van mensen verkiest ervoor regelmatig wat te sporten of te “bewegen” om fit te blijven of gewoon wat stoom af te blazen of om hun hoofd leeg te maken na een drukke werkdag of vergaderingen.

Anderen kiezen ervoor om naar één of meerdere bepaalde wedstrijd(en) (loop, fiets, triatlon of andere dicipline) toe te werken en eens of enkele keer de kriebels of stress te ervaren die een competitie met zich mee brengt !

Voor al deze sportievelingen is het handig om een evenwicht te vinden in voeding, training, gezins en werkleven.

Daarom bieden wij via SharpReady een applicatie waarin je alles kunt bijhouden en op mekaar afstellen, je begint met je huidig voedingspatroon in te vullen, de computer toont onmiddellijk waar het goed of fout zit, mits simpele aanpassingen kan je zelf een evenwichtig voedingspatroon opstellen en uitproberen.

Door regelmatig je gewicht en activiteiten in te vullen (activiteiten rooster die je dagelijks kan invullen) zie je in een oogwenk hoeveel energie je zal nodig hebben en kan je de evolutie van je lichaamsgewicht meteen zien naast je agenda.

Via twee balken (gele voor de benodigde energie en groen, blauw, rode balk die je eigen opgemaakt voedingspatroon aangeeft) heb je altijd zicht op je energiebalans wat de verhoudingen betreft en vooral als er evenwicht bestaat tussen de energie die je nodig hebt en deze die je gaat verbruiken.

Via de aanmaak van een workout (of een planning over langere termijn) vul je de activiteiten in, eens uitgevoerd vul je de juiste tijden, gewichten of andere (zelf te creëren) informatie in.( je kan ook zelf oefeningen of sporten aanmaken en zo personaliseren)

Als lid krijg een login en via de ledensite een duidelijk Nederlandstalige handleiding in PowerPoint versie uitgewerkt en kan je veel nuttige informatie terugvinden om een gezonde lifestyle aan te nemen en zo uiteindelijk gezonder en fitter door het leven te stappen.

Wij zullen er steeds alles aan doen om je steeds nieuwe informatie aan te reiken en via een forum kan je al je vragen en informatie delen met je lotgenoten, wijzelf gaan als moderator tussen komen en gericht antwoorden formuleren waar vele van onze leden iets kunnen aan hebben.

  

Paul Hoornaert