Personal trainer Brahim

In het najaar van 2004 ontmoette ik Brahim toevallig in het Fitness Centrum Campo Sportivo te Torhout. Brahim was wat kilo’s bijgekomen en voelde zich minder fit, door het onregelmatig bestaan als artiest.

Op advies van zijn toenmalige manager ging Brahim wat aan de conditie werken in het Fitness Centrum. Nadat ik wat trainingstips meegaf, begonnen we spoedig samen te trainen.

De volgende jaren volgde ik meerdere bijscholingen en werd ik Personal Trainer en behaalde een diploma die me toelaat voedingsadvies te verlenen aan sporters.

Naar mate Brahim bekender werd en zijn agenda drukker werd, moesten we meer gaan plannen en anticiperen om toch de noodzakelijke dagelijkse trainingen uit te voeren.

Maar, na enkele jaren beseften we beide, dat we niettegenstaande we beide een druk bestaan leidden, toch steeds een gaatje vonden om te trainen en fit te blijven.

Intussen verhuisde Brahim naar het binnenland, en trainen we zelden nog samen, we houden contact en als Brahim in West-Vlaanderen komt proberen we nog steeds een trainingssessie in te lassen.

De gedachte om deze life style verder te ontwikkelen en aan te bieden aan een groter publiek rijpt al lang, met deze site gaan we daadwerkelijk mensen begeleiden en coachen in de toekomst.

Veel mensen hebben steeds het goede voornemen om meer op hun eten te letten en sportiever te worden zonder effectief hiermee van start te gaan.

Het is onze bedoeling om jullie daarin te stimuleren en op weg te helpen naar een gezonder en sportiever leven!

 

Paul Hoornaert.