Voedingsadvies voor Sporters

Als sporter is gezond eten een must, zeker als je enig ambitie hebt om goed te presteren, hetzij voor persoonlijke doelstellingen of om op competitie niveau beter te presteren dan voorheen.

Hoe gaan we te werk?

Wij analyseren je huidig voedingspatroon die jezelf op ons datasysteem projecteert, we geven je (indien je dit wenst) professioneel en persoonlijk advies en leren je met supplementen om te gaan voor, tijdens en na je training of wedstrijd.

Na een tijdje ben je zeker van een evenwichtige energiebalans, met periodieke vetmetingen kan je de evolutie opvolgen en in kaart brengen, bovendien ga je het verschil zeker merken op trainingen, wedstrijden en in het dagelijkse leven.

Je mag als sporter over de duurste uitrusting beschikken, het is als met een getunede sportwagen, hoe snel je de motor ook uitbouwt, met slechte brandstof gaat je snelle wagen dra sputteren.

Met een uitgebalanceerd voedingspatroon, die aangepast wordt aan je activiteiten zal je perfect weten hoeveel, wanneer en wat je moet eten op de juiste tijdstippen, en dat alles in functie van je werk, rust, trainingen en competitie.

Ieder persoon is uniek en anders, daarom werken we via een persoonlijke invullijst, die een gepersonaliseerd opgemaakt voedingspatroon garandeert.

 
Paul Hoornaert
Personal Trainer.